More ICT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Circulaire werkruimtes in de omgeving van Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij bieden zowel unieke evenementenlocatie als bijzondere werkplekken aan. Een toplocatie in de omgeving van Amsterdam. Deze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is dè plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een bijzondere en duurzame werkplek in Hoofddorp

Wij van C-Bèta verlengen de levensduur van producten zodat deze werkplek een inspiratiebron is voor iedereen. Van ondernemers tot overheden, onderzoekers en adviseur. Een flexibele werkplek is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. Onze werkplekken helpen hierbij en zijn dan ook voorzien van verschillende faciliteiten. 

Circulaire materialen

In veel opzichten zijn wij uniek. Onze prachtige ruimtes zijn omgetoverd tot een unieke evenementenlocatie met uitsluitend circulaire materialen.  U hoeft hierdoor niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp, waarbij circulaier een belangrijk rol speetl.  Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Wat u ook wil, het kan bij ons! Wij bieden ruimtes voor 200 gasten aan, maar ook kleinere ruimtes. 

Circulaire filosofie 


Vanuit de circulaire filosofie is er door ons zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit kunt u terug  zien in onze werkruimtes. Met trots kunnen wij onszelf een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Graaf ontvangen wij de mensen die hierdoor geïnspireerd raken. Onze ruimtes zorgen voor frisse ideeën en nieuwe concepten. Heeft u wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden u een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

 

Heeft u een werkplekof plek voor een evenement nodig? Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. 

Voor meer info : http://c-beta.nl/