De akoestiek verbeteren op kantoor? Schakel een specialist in!

Wilt u de akoestiek in uw kantoor verbeteren? Of heeft u een nieuw pand, maar is de akoestiek op de werkvloer een drama? Schakel in beide gevallen Bowerkt in voor het ontwerp en de uitvoering van een kantoorinrichting. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Dan is kabelmanagement op kantoor dé uitkomst. Uw werkplek ziet er opgeruimd uit en is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp.

Geluidsoverlast is niet langer meer een ergernis zodra u de akoestiek laat verbeteren op kantoor

Geluidsoverlast op kantoor is ontzettend irritant en komt regelmatig voor. U kunt zich er niet goed door concentreren. Het maakt ook niet uit of u nu luidruchtige collega’s heeft, er veel gebeld wordt door de afdeling of dat er regelmatig grote documenten geprint worden door een printer. Geluiden komen in tal van vormen op de werkvloer voor en worden vaak als storend ervaren. Dit leidt vervolgens tot diverse ergernissen binnen het team en dat wilt u uiteraard voorkomen. Door de akoestiek te verbeteren creëert u een prettig werkklimaat én reduceert u de overlast op kantoor. Door dit te combineren met kabelmanagement op kantoor ziet de ruimte er ook nog eens netjes uit!

Door goed kabelmanagement ziet uw kantoor er opgeruimd uit

Wilt u een professionelere en nettere uitstraling in uw kantoor creëren? Kies dan voor het kabelmanagement voor op kantoor. Vandaag de dag zijn er vele variaties om uw kabels netjes weg te werken. Wat dacht u van diverse kabelgoten, kabeldoorvoeren en cable-grips. In de tafels worden opbouw- of onderbouwmodules gemonteerd. De stekkerdozen zijn eenvoudig naar wens samen te stellen met stroomaansluitingen, data-aansluitingen en multimedia-aansluitingen. Zijn de tafels naar wens, maar wilt u in rust kunnen vergaderen? Of is uw werkplek op dit moment te luidruchtig door bellende mensen of een draaiende printer? U creëert een betere akoestiek dankzij Bowerkt en de producten die dit bedrijf aanbiedt.

Voor meer info :