More ICT
Image default
Auto

Een nieuw fenomeen op het gebied van autolease: De shortlease

Stel, je hebt wel een rijbewijs maar je rijdt niet zo vaak auto. Je werk is zo dicht bij dat je er op de fiets heen kunt en voor veel uitstapjes of familiebezoeken pak je de bus of de trein. Milieubewust, want de trein is qua CO2 uitstoot een stuk gunstiger dan welke auto dan ook. Maar ja, soms is het toch wel makkelijk om een auto te hebben. Voor de vakantie bijvoorbeeld, of wanneer je in een bepaalde periode wat meer wilt of moet rijden. Dan kun je kiezen voor shortlease.

Wat is shortlease?

Shortlease is in feite een uitgebreid huurcontract voor een auto. Je leaset dan een auto voor minimaal een maand, maar langer kan natuurlijk ook. Met de leasemaatschappij wordt een maximum aantal kilometers afgesproken gedurende de leaseperiode. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt daarvoor onbeperkt de beschikking over de auto. Je hoeft alleen nog te tanken. Je hebt alle vrijheid en kunt gaan en staan waar je wilt. Lekker op vakantie of familie bezoeken die wat verder weg woont of op een plaats die met het openbaar vervoer lastig is te bereiken.

Lease de perfecte auto

Kies je voor shortlease, dan kies je natuurlijk voor de perfecte auto voor jou. Zo kun je bij voorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Dit is een heel handige auto omdat hij een grote laadruimte heeft zodat je tijdens je rit ook nog veel bagage of andere spullen kunt meenemen. Alle kosten zijn bij de leaseprijs inbegrepen dus je weet van tevoren financieel gezien waar je aan toe bent. Daarentegen zit je niet vast aan een lang leasecontract. Dit is de ideale oplossing voor als je weinig rijdt maar toch op door jou gewenste momenten een eigen auto ter beschikking wilt hebben.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen