More ICT
Image default
Bedrijven

Een patent aanvragen om uw merk te beschermen

Bent u eigenaar van een bedrijf? Bij ieder bedrijf komt een unieke bedrijfsnaam, logo en huisstijl kijken. Dat geldt ook voor de merknamen van de producten. Als ondernemer wilt u niet dat iemand anders er met uw naam of stijl vandoor gaat. Met het aanvragen van een patent bij IPecunia Patents voorkomt u dit. Deze specialisten geven u deskundig advies, zodat het aanvragen van een patent altijd op de juiste manier verloopt. U ontvangt persoonlijke begeleiding bij het aanvragen. Heeft u een uitvinding die technisch toepasbaar en nieuw is? Dan kiest u voor octrooi bescherming. Ook daarvoor kunt u bij deze specialist terecht.

Een octrooi als bescherming voor uw technische product

Stelt u zich eens voor, u heeft een productieproces verbeterd dat nog niet eerder is bedacht. Of u heeft een nieuw technisch product ontwikkeld. Wat nu als iemand anders uw idee op de markt brengt? Dit wilt u als ondernemer uiteraard niet en daarom valt het aan te raden om te kiezen voor octrooi bescherming. Een octrooi biedt bescherming aan technische processen of producten die nieuw zijn en niet voor de hand liggen. Als uw octrooi wordt goedgekeurd mag niemand anders het proces of product overnemen. Schakel voor het aanvragen van een patent een specialist als IPecunia Patents in. Zo weet u zeker dat alles op de juiste manier verloopt.

Een patent aanvragen? Dit komt erbij kijken

Wilt u een patent aanvragen? Dan is het belangrijk om goed te weten hoe het aanvragen in zijn werk gaat. Allereerst wordt er onderzocht of uw proces of product daadwerkelijk uniek, inventief en industrieel toepasbaar is. Als blijkt dat dit het geval is, dient u een patent aan te vragen bij Octrooicentrum Nederland. Voor dit proces valt het aan te raden om een specialist in octrooi bescherming in te schakelen. Dat is IPecunia Patents. Door de jarenlange ervaring weten zij exact hoe het aanvragen van een patent in zijn werk gaat. Daardoor ontvangt u strategisch advies via IPecunia Patents.