More ICT
Image default
Cadeau

GEBRUIK VAN DE RUBY CUBE VOOR EEN KIND


Naast de veelzijdige ontwikkeling van mentale vermogens, heeft de toevoeging van de Rubik’s kubus veel andere positieve eigenschappen. De belangrijkste kan met recht worden beschouwd als een vermindering van het stressniveau bij kinderen. Moderne schoolkinderen verwerken enorme hoeveelheden informatie, het curriculum vereist een serieuze terugkeer van hen. Om deze reden worden kinderen vaak blootgesteld aan stress, wat hun ontwikkelende psyche schaadt. En mechanische acties tijdens het samenstellen van puzzels leiden het kind af en kalmeren het. Moderne spinners werken volgens hetzelfde principe, evenals rozenkranskralen die we al sinds de oudheid kennen.

Tijdens het oplossen van de puzzel leert het kind moeilijkheden te overwinnen, en bij het behalen van succes krijgt het zelfvertrouwen. Het valt vooral op hoe het gevoel van eigenwaarde toeneemt bij bescheiden en rustige kinderen. Doelgerichtheid is die kwaliteit die moeilijk bij een kind te brengen is, en in dit geval brengt de baby zelf het verlangen naar voren om een ​​doel te bereiken.

Een andere positieve eigenschap van Rubiks kubusklassen is de verbetering van de spraak, omdat dezelfde hersenhelft hiervoor verantwoordelijk is, evenals voor de motorische vaardigheden van de handen.

 

SPEEDCUBING CURSUSSEN
Je kunt vanaf jonge leeftijd lesgeven in speedcubing, maar experts raden aan om niet eerder dan zes tot zeven jaar te beginnen met trainen. Tegen die tijd zijn de hersenen van het kind al in staat om logische problemen op te lossen.

Bij het kiezen van speedcubing-cursussen moet je letten op de lesmethodologie. Zo’n cirkel moet worden uitgevoerd volgens een specifiek programma, dat verschillende tactieken en manieren omvat om een ​​puzzel samen te stellen. Een consistente aanpak leidt immers tot goede resultaten.

Voor jonge studenten moeten lessen op een speelse manier worden gespeeld, zodat ze zich niet zullen vervelen met trainen. Om ervoor te zorgen dat de leraar aandacht kan schenken aan elke leerling, is het noodzakelijk om kinderen les te geven in kleine groepen.

Er zijn veel verschillende cirkels waarin peuters leren hoe ze deze prachtige puzzel in elkaar moeten zetten. Een van de bekendste scholen voor de intellectuele ontwikkeling van kinderen en adolescenten in Rusland, waar speedcubing wordt gegeven, is de AMAKids Academy, waar de beste leraren uw kind zullen helpen de Rubik’s Cube-montage onder de knie te krijgen. Hier zullen studenten veel nuttige vaardigheden en capaciteiten verwerven die zowel op school als op volwassen leeftijd nuttig zullen zijn.

 

rubik’s cube kopen

 

https://breinbrekers.be/