Het gemak van een laadpaal thuis

Als u een elektrische (bedrijfs)wagen heeft, is het de moeite waard om na te denken over het laten plaatsen van een laadpaal thuis. Voor een elektrische bedrijfswagen is het van groot belang dat deze te allen tijde goed opgeladen is. Eigenlijk is het net als met benzine, alleen in plaats van dat u een tank moet vullen moet u nu een accu opladen. Het mooie is, dat u voortaan niet meer naar een tankstation hoeft te rijden. Dankzij een laadpaal thuis kunt u uw auto vol laden voor uw deur. Bovendien zijn dergelijke laadpalen eenvoudig om te gebruiken en overzichtelijk, wat ze toegankelijk maakt voor iedereen. Hieronder zetten we een aantal van de voordelen van een laadpaal thuis voor u op een rijtje. Daarnaast geven we u een belangrijke tip: voor welk bedrijf kunt u het beste kiezen als u een laadpunt geplaatst wilt hebben?

De voordelen van een laadpaal thuis

Of u nu zelf een elektrische auto heeft of gebruikmaakt van een elektrische bedrijfswagen, een laadpaal thuis is absoluut geen overbodige luxe. Het grote voordeel hiervan is dat u voortaan uw auto in de buurt van uw woning kunt parkeren. Als een laadpaal niet in de buurt staat, zult u uw auto of niet kunnen opladen of deze ver weg moeten parkeren. U heeft uw auto liever in de buurt, en bovendien wilt u na een lange dag werk niet een lange afstand naar huis moeten wandelen. Een laadpaal thuis maakt u minder afhankelijk van andere laadplekken. U kunt ook een stuk geruster zijn, want u kunt altijd thuis opladen. Geen zorgen meer of u uw plek van bestemming wel gaat bereiken.

Laat een laadpaal plaatsen door ChargePro

Op het gebied van het plaatsen van laadpunten is ChargePro met recht te bestempelen als een expert. Als één van de eerste bedrijven gingen zij hiermee aan de slag, en zij hebben dan ook de expertise om voor iedereen een geschikte oplossing te vinden.