More ICT
Image default
Bedrijven

Het grote assortiment van de specialist waarmee u wateroverlast kunt voorkomen

Veel producten van Advanced Sealing Technology (AST) worden gemaakt in het buitenland. De eigen producten van AST zijn echter verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

Afdichtingen van de beste kwaliteit om wateroverlast te voorkomen

Advanced Sealing Technology heeft verschillende producten om wateroverlast te voorkomen en zo weer snel droge voeten te krijgen. Zo zijn zij specialist in afdichtingen voor verschillende soorten pompen. Hiermee wordt wateroverlast in deze pompen voorkomen, zodat deze het overtollige water op een goede manier kunnen wegpompen. Deze afdichtingen werden in het verleden vooral ingezet om maatwerkoplossingen te bieden, maar tegenwoordig heeft Hallite een standaard programma afdichtingen gemaakt, met een breed scala aan materialen en modellen. Deze materialen zijn uitgebracht in de Armorlene lijn. Deze producten worden volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard gemaakt, maar toch kunnen de producten voor een gunstige prijs worden aangeboden.

Wateroverlast voorkomen met de anti-overstromingsartikelen van de specialist

Anti-overstromingsartikelen zijn de core business van Advanced Sealing Technology (AST). Er zijn standaard oplossingen, maar ook doet deze specialist aan maatwerk. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service. Zo kunt u wateroverlast voor zijn met hulp van Advanced Sealing Technology.