More ICT
Image default
Financieel

Incassobureau voor particulieren

Incassobureau voor particulieren

Bill incasseert ook particuliere vorderingen. Sterker nog, Bill is hèt incassobureau voor particulieren. Vele particulieren waren u al voor. Ook niet geleverde maar wel afgerekende internetbestellingen kunt u door ons laten incasseren. Familie kwesties behandelen we niet, hiervoor kunt u contact opnemen met een advocaat. Twijfelt u? Bel ons dan gerust even, we lichten het e.e.a. graag even toe. In het merendeel van de zaken kunnen we u wel helpen. Zoekt u een particulier incassobureau dan kunt u bij Bill terecht.

De incassoprocedure op zich

Uw vordering gaan we allereerst middels een minnelijk traject proberen te vorderen. Uw debiteur wordt dan aangeschreven. Op de huidige vordering worden incassokosten toegevoegd. Als uw debiteur zich verstopt en niet reageert, sturen we een tweede schrijven. We gaan ook via de telefoon contact opnemen met de debiteur. MeestalBijna altijd vind er snel communicatie met de debiteur plaats. Maar als dit niet mogelijk is kan ook adresonderzoek gedaan worden. Ook wordt onderzoek gedaan naar mobiele telefoonnummers gedaan.

Een incasso opdracht indienen

Debiteur moet de incassokosten betalen. Dit bedraagt een percentage van ongeveer vijftien procent. Hoe hoger het bedrag is des te lager het percentage aan bijkomende kosten. Ook de btw moet debiteur voldoen. Althans de btw over de incassokosten. Anders zou dit een kostenpost voor u gaan vormen. Particuliere incasso opdrachten behandelen wij geheel op basis van no cure no pay. Wat inhoudt dat … Heel Veel zekerheid en doorgaans geen kosten.

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html