Met goed advies kies je altijd de meest geschikte horeca opleiding

Moreict

Denk jij erover na om een opleiding te gaan volgen in de horeca sector? Maar weet je nog niet precies welke horeca cursus het beste bij je past? Het is dan verstandig om professioneel advies in te winnen. Er zijn immers verschillende horeca opleidingen om uit te kiezen. Ligt jouw toekomst in het runnen van een restaurant of lijkt het je eerder wat om alles over wijn te weten te komen? Je komt erachter dankzij een vrijblijvend studieadviesgesprek bij Linnartz Opleidingengroep. Zij brengen jouw huidige situatie in kaart en adviseren je over de opleidingsmogelijkheden die het best bij jou passen. Zo kies je gegarandeerd voor de meest geschikte horeca opleiding. 

Wist je dat horeca opleidingen voltijd en deeltijd te volgen zijn?

Wanneer je een horeca opleiding wilt volgen, kan dat op verschillende tijden van de dag. Werk jij vooral ’s avonds en heb je overdag de tijd om te studeren? Volg dan een van de horeca opleidingen bij Linnartz Opleidingengroep die overdag gegeven worden. Elke horeca opleiding of cursus die je kunt volgen bij deze specialist, wordt ook in de avond aangeboden. Dat is handig wanneer je overdag werkt en in de avonduren wilt bijleren om een nieuwe stap in je carrière te maken. Bij de specialist volg jij je opleiding op het moment dat het jou het beste uitkomt. Zo vind je altijd een studie die goed aansluit op jouw leven en die je helpt om de volgende stap in je carrière te maken. 

Ga jij voor een horeca opleiding of kies je liever een cursus?

Lijkt het jou leuk om meer te leren over de horeca sector? Dat kan! Er zijn namelijk verschillende opleidingen die je kunt volgen om meer te weten te komen over het werken in deze sector. Voordat je een keuze maakt, is het verstandig om eerst goed na te denken of je een volledige opleiding of toch liever een cursus wilt volgen. Het verschil is de tijd die het kost om de opleiding te volbrengen en de lesstof die je krijgt. Zo bereidt de volledige horeca opleiding bij Linnartz Opleidingengroep je voor op alle aspecten van het horeca vak. De opleiding duurt ongeveer 2,5 jaar. Ook is het mogelijk om een kortere horeca cursus te volgen. Tijdens deze cursus leer je bijvoorbeeld meer over het management van een restaurant, het runnen van een café of hygiëne in de horeca. De cursussen zijn vaak korter van duur en prima te volgen naast een drukke baan in de horeca sector.