Neem op een persoonlijke manier afscheid dankzij een video tijdens een uitvaart

Als er iemand overlijdt, dan wilt u op een persoonlijke manier afscheid nemen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig verschillende technieken om het vast te leggen. Heeft u er al eens over nagedacht om video terug te laten komen tijdens een uitvaart? Dit is een van de specialisaties van Uitvaart en Techniek. Foto’s en films worden getoond op 49 inch (123 cm) grote full HD Led schermen, waardoor de beelden overal goed te zien zijn. En het fraai ontworpen statief zorgt ervoor dat het scherm er ook nog eens mooi uitziet. Wat voor beelden wilt u graag laten vertonen tijdens de uitvaart?

Wat voor video wilt u terug laten komen gedurende de uitvaart?

Er komen veel emoties kijken bij het regelen van een begrafenis of crematie. Het is bij het overlijden van een dierbare lastig om beslissingen te nemen. Uitvaart en Techniek ontzorgt u graag op het gebied van video. Wilt u graag een foto van uw dierbare tonen en op schermen? Een fotopresentatie? Of een video waar u mooie herinneringen aan heeft? Het enige wat u hoeft te doen, is uw wensen door te geven. Zo weet u zeker dat video tijdens de uitvaart tot in de fijnste details wordt geregeld.

Video in de vorm van live streaming tijdens de uitvaart

Bestaat uw familie uit tientallen nichten en neven? Bent u geschokt door het plotseling overlijden? In beide gevallen zijn er veel gasten aanwezig tijdens de uitvaart. U wilt natuurlijk dat iedereen de foto’s en video’s goed kan zien. Ook achterin de kerk of zaal. Als er genodigden zijn die geen goed zicht hebben op de plechtigheid, kiest u bijvoorbeeld voor een camera met live streaming op een of meerdere schermen. Uiteraard kan ook de uitvaartdienst op video vastleggen welke u achteraf ontvangt. Het team van Uitvaart en Techniek neemt graag de tijd voor u, om zodoende alle mogelijkheden te bespreken.