Profiteer van diverse voordelen als u kiest voor deze stomerij in Bussum

Zoekt u in het Gooi een zaak waar u terecht kunt voor stomerij diensten, kleding- en schoenenreparatie? Dan komt u naar deze zaak. Zij helpen u en zorgen dat u er in het dagelijks leven of bij speciale gelegenheden fantastisch uitziet. Maak dan kennis met de uitgebreide diensten van Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Vanuit hun mooie zaak werken ze dag in dag uit hard voor élke klant. U ontvangt hier hoe dan ook kwaliteit, snelheid en topservice. De schoenmakers die hier werken en gewerkt hebben, vallen geregeld in de prijzen van de nationale en internationale vakwedstrijden. Zij doen hun best om de beste te blijven in hun vakgebied.

Binnenkort een trouwerij? Breng uw trouwkleding weg bij de stomerij in Bussum

Staat er een trouwerij op de planning? Van uzelf of van een persoon die dichtbij u staat? Het is in alle gevallen zaak dat u er zo netjes mogelijk uitziet om de dag tot een succes te maken. Hoe doet u dat? Door op tijd uw trouwkleding af te geven bij het servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel van Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Zijn zorgen ervoor dat zaken gestoomd worden in de stomerij in Bussum, en vervolgens kunt u zelf kiezen welke extra diensten u nog wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan wassen en strijken, maar misschien kunnen uw schoenen ook wel een poetsbeurt gebruiken.

Laat uw kleren stomen bij een ambachtelijke schoenmakerij & stomerij in Bussum

Ambacht en traditie wordt door veel mensen gewaardeerd. Houdt u hier ook van? Dan komt u naar Schoenmakerij Boerhout/De Weert. De schoenmakerij en stomerij in Bussum kent een rijke geschiedenis die al 99 jaar teruggaat en er wordt nog altijd geschiedenis geschreven. Er zit inmiddels een servicepunt van de Gooische Textielverwenners in de winkel. Wanneer u uw trouwkleding of herenkleding, zoals kostuums, overhemden, stropdassen en smokings wilt laten reinigen, moet u hier zijn. Naast dat er keer op keer kwaliteitswerk wordt afgeleverd, zijn er elke maand weer mooie aanbiedingen, zodat u als klant nooit teveel betaalt voor het schoonmaken van uw kleding.