More ICT
Image default
Woning en Tuin

Uw dakspecialist

Een goed functionerend dak boven uw hoofd is een prettig idee. Helaas blijkt soms ineens dat uw dak niet zo stevig meer is als uw dacht. U komt met een lekkage te zitten waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Het is dan ook verstandig om direct iemand in te schakelen die uw dak kan repareren. Hiervoor kunt u dag en nacht rekenen op de dakspecialisten van Kewodak Service. Wij hebben ons toegelegd op het aanleggen, onderhouden en repareren van platte en licht hellende daken. Door onze jarenlange ervaring kunnen we er altijd voor zorgen dat uw dak weer optimaal functioneert.

Dakreparaties

Reparaties van het dak kunnen kostbaar zijn. Dit is zeker het geval bij ernstige lekkages. Om te voorkomen dat een daklekkage uit de hand loopt, is het belangrijk om dit direct te laten repareren. Dit kan u veel schade en kosten besparen. Als u de kans op een lekkage aan uw dak zo veel mogelijk wilt beperken, dan is regelmatig dakonderhoud noodzakelijk. U kunt dit zelf doen als u de juiste kennis heeft en uw veiligheid kunt waarborgen. Anders is het een betere optie om de vakmensen van Kewodak in te schakelen voor al uw dakbeheer.

Onderhoudsabonnement afsluiten 

Als u helemaal geen omkijken naar uw dak wilt hebben en er zeker van wilt zijn dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan, dan kunt u bij Kewodak een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij leveren dan periodiek dakonderhoud op maat. We zorgen ervoor dat uw dak schoon blijft en voeren zo nodig reparaties uit. U blijft continu op de hoogte van de conditie van uw dak en we vertellen u precies wat voor dakwerkzaamheden er in de toekomst nodig zijn. U kunt voor elke dakreparatie rekenen op Kewodak Service. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat u zich nooit meer hoeft te bekommeren om uw dak.

Voor meer info : http://www.kewodakservice.nl/