Verhoog je veiligheidsgevoel met een draadloze woonhuisbeveiliging met bedieningspaneel

Je ergens thuis voel is erg belangrijk. Een veilige woning is immers een basisrecht. Wil je graag het veiligheidsgevoel in je woning verhogen? Kies dan voor de woonhuisbeveiliging van Beveiligd Nederland. Schaf een draadloos alarmsysteem aan en zorg ervoor dat buitenstaanders niet binnendringen. Maak het jezelf gemakkelijk en schaf een code bedieningspaneel aan, waarmee je duidelijk en op een veilig manier je woning ver- en ontgrendeld. Een handigheid van dit systeem is dat je de woonhuisbeveiliging kunt activeren op de deuren, in plaats van bewegingen. Zo kun je ’s nachts gewoon iets in de keuken drinken, zonder dat het alarm afgaat. Maak van je huis een veilig honk en kies voor een beveiligingssysteem van Beveiligd Nederland. Bovendien krijg je 5 jaar een all-in service en onderhoud van deze specialist.

Ouderen die alleen in huis zijn, hebben baat bij dit beveiligingssysteem

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dit geldt zeker voor mensen die al op leeftijd zijn en alleen wonen. Comfortabel wonen kan dankzij Beveiligd Nederland met een beveiligingssysteem voor in huis. Zelfs als ouderen alleen zijn, kunnen zij door middel van een seniorenalarm hulp op afstand inschakelen. Het draadloze alarmsysteem van Beveiligd Nederland is voorzien van twee hulpknoppen, waardoor een gesprek met de alarmcentrale in geval van nood mogelijk is. De ouderen dragen de woonhuisbeveiliging als een ketting om hun nek, zodat zij in elke situatie beroep kunnen doen op een helpende hand. Zorg voor een veilige situatie en kies voor een professioneel beveiligingssysteem in huis.

Jouw huis professioneel bewaken? Kies dan voor een beveiligingssysteem zoals een camera

Ben je ook bang dat er inbrekers ’s nachts langskomen? Of dat mensen ongevraagd op je terrein komen? Zorg dan voor een nauwkeurig beveiligingssysteem voor jouw huis. Met een beveiligingscamera bekijk je live en achteraf de beelden in en rondom je huis. Zo weet je altijd of er personen rond jouw huis zijn die daar niets te zoeken hebben. Of je nu een camera zoekt voor binnen of buiten, een lichte of donkere ruimte of beelden wilt bekijken op je smartphone, Beveiligd Nederland heeft precies de woonhuisbeveiliging die je zoekt. Wordt er toch ingebroken en zijn je eigendommen meegenomen? Dan zijn de bewakingsbeelden een perfect bewijsmiddel voor de politie en de verzekeringsmaatschappij.