More ICT
Image default
Industrie

Een telweegschaal met handige kleurindicatie

Heeft u wel eens een telweegschaal met kleurindicatie overwogen? Dit is een bijzonder handige feature voor wanneer precisie met snelheid gecombineerd moet worden. Dit type wegschaal is bijzonder geschikt voor producten die in exacte hoeveelheden aan klanten moeten worden geleverd, maar waarbij wel sprake mag zijn van enige marge. Het aflezen van het exacte gewicht is niet altijd nodig en soms nogal tijdrovend. Soms wilt u weten of u in de juiste, vooraf ingestelde marge zit. Dat is mogelijk met een telweegschaal met kleurindicatie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een weegschaal met een display met drie verschillende achtergrondkleuren. De kleur van het display vertelt u of u onder, op of boven het gewenste gewicht zit.

Deze telweegschalen verhogen de efficiëntie en het gebruiksgemak

LRE Weegtechniek biedt geavanceerde telweegschalen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Op een normaal display zult u de getallen af moeten lezen om te kijken of u op het juiste gewicht zit. Dit betekent dat u of een telweegschaal met een losse display moet hebben, of dat u altijd in de buurt moet blijven tijdens het wegen. Beide gevallen zijn niet ideaal. Wat u wilt, is dat u met een enkele blik kunt zien of u het juiste gewicht heeft bereikt. Met dit type telweegschaal van LRE Weegtechniek is dat zeer eenvoudig, want zelfs vanaf grote afstand ziet u of u het juiste gewicht in de schaal heeft gelegd.

Ontdek de handigheden van slimme weegschalen

Kortom, slimme weegschalen maken uw werkzaamheden eenvoudiger en sneller. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld vloerweegschalen. Ook bij deze slimme weegschalen kunt u kiezen voor diverse handige features. Zo kunt u kiezen voor vloerweegschalen met een losstaand display, een afneembare bovenplaat om snel te kunnen reinigen of een bijgeleverde oprit zodat u zelfs zware of moeilijk hanteerbare goederen eenvoudig op de vloerweegschalen kunt laden. Wat voor soort weegschaal u ook zoekt, bij een specialist als LRE Weegtechniek kunt u altijd vinden waar u behoefte aan heeft.