More ICT
Image default
Internet marketing

Gebruiksmogelijkheden online marketing

gebruiksmogelijkheden online marketing

Online tactiek

Digitaal is het nieuwe normaal. Geen marketing- of communicatiestrategie meer buiten een solide onderbouwd online luik dus.

Ook voor je online tactiek poneert Webdevelopmentapp duidelijke doelstellingen en welomschreven doelgroepen centraal in een angstvallig geselecteerde combinatie van marketingtools.

Uw webstek in uw communicatiestrategie je webstek is er daar vanzelfsprekend één van, maar immer als afdeling van je totale communicatiemix. Want een webstek hebben is één, er ( veel ) volk naar toe krijgen nog heel wat anders.

Je surft toch ook niet ineens naar willekeurige websites alsof je doelloos door een winkelstraat slentert? wanneer bezocht je buiten reden nog eens een webstek van een van je belangrijkste klanten of leveranciers? zowaar : niet. Een webstek buiten gepaste communicatiestrategie is dan ook als een nieuwsbrief buiten adressenlijst of een reclamespot buiten mediaplan.

Wat met sociale pers? sociale pers hebben elk hun eigen publiek, werkmethode en potentieel. Daarenboven komen er voortdurend nieuwe sociale pers bij en verdwijnen er ook weer. Dus waar moet je op wedden? en hoe start je aan een social pers strategie?

Dat vertellen we je graag aan de hand van inspirerende voorbeelden en do’s & dont’s uit inherent ervaring.

Dus als je toe bent aan een echt crossmediale marketing- en communicatiestrategie, kom dan veilig eens praten.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Belgie: Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-marketing.html