More ICT
Image default
Management

MBA human resources

Marriott School of Business (Brigham Young University)

Met 18% van de MBA-afgestudeerden geplaatst in de HR-functie, de Marriott School of Business staat op nummer 1. Het gemiddelde mediane basissalaris van een MBA in HR afgestudeerden (Klasse 2020) is $98.682.

 

MBA in hr Marriott school of business

 

 

De klasgrootte aan BYU Marriot is klein, wat een aanzienlijk voordeel biedt in het MBA-programma dat een teamgerichte aanpak hanteert om bedrijfsproblemen op te lossen. Nieuwe studenten leren elkaar en het programma kennen door deel te nemen aan een reeks buitenactiviteiten.

 

De afdeling management van BYU Marriot bestaat uit drie primaire onderzoeks- en onderwijsgroepen – ondernemerschap, human resource, en strategie. Volgens de website van de school is de missie van de human resource-groep om uitstekende leiders te ontwikkelen met de kennis en vaardigheden om menselijk kapitaal efficiënt te beheren.

 

MBA-curriculum met een HR-concentratie en keuzevakken

Het voltijdse MBA-programma is een tweejarig programma waarin studenten zich voorbereiden om problemen te herkennen en de juiste vragen te stellen om snel tot de juiste oplossing te komen.

 

Het curriculum biedt een uitgebreide managementopleiding die studenten voorbereidt op leiderschap en leidinggevende posities. Het legt studenten bloot aan de fundamentele managementdisciplines en versterkt vervolgens die principes met praktische veldstudieprojecten.

 

Het eerste jaar omvat kernklassen zoals leiderschap, operations management, strategisch HR-management, bedrijfsfinanciën, strategie en analyse. Er is een strikte lockstep-indeling waarbij eerstejaars studenten in de herfst het programma binnenkomen en vervolgens al hun lessen samen volgen tijdens het eerste jaar. Studenten kunnen dus niet werken tijdens het eerste jaar van het programma. De studenten worden echter aangemoedigd om in de zomer zelfstandig werk te doen of stage te lopen om beroepservaring op te doen.

 

Het grootste deel van het tweede jaar bestaat uit keuzevakken/track, en studenten die geïnteresseerd zijn in HR-management kunnen kiezen voor Strategic Human resource keuzevakken. Het curriculum voor de strategische human resource track omvat organisatorisch ontwerp, theorie, teamwork, strategische HR, internationale carrière management, bedrijfsculturen, en nog veel meer.

 

Ook zijn er speciale projecten en studentenonderzoek om mogelijkheden voor praktijkervaring te bieden.

 

Human Resources Studenten Associatie (HRSA) en Sherpa Programma

Leden van de MBA-strategische HR-track verzorgen de HRSA, waar studenten betekenisvolle relaties ontwikkelen en een hechte gemeenschap helpen koesteren. Ze organiseren elke week seminars tijdens het herfstsemester, waar leiders en alumni de huidige studenten toespreken over hun laatste bevindingen en best practices in HR. Na de oriëntatieweek organiseren ze ook een teamuitstap op de rivier, waaraan eerstejaars en sommige tweedejaars deelnemen samen met recruiters, faculteit en personeel.

 

Het Sherpa-programma bestaat uit tweedejaars studenten in een mentorrol onder leiding van het BYU MBA Career management team. De mentoren werken aan het zoeken van stageplaatsen voor eerstejaars MBA-studenten en zijn verantwoordelijk voor het houden van wekelijkse bijeenkomsten over het delen van strategische inhoud, het analyseren van belangrijke wervingscijfers en het aanpakken van individuele uitdagingen. Het Sherpa-programma heeft al veel studenten geholpen bij het vinden van een kwaliteitsstage bij Fortune 100-bedrijven en Startups.

 

Rekrutering Partners

Enkele van de beste recruiters aan BYU waren Ford, Amazon, Adobe, PwC, Microsoft, HP, Procter & Gamble, Honeywell en LinkedIn.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/