More ICT
Image default
Electronica en Computers

Computational thinking

Computational thinking is een ongelooflijk nuttige aanpak en vaardigheid voor studenten en professionals in elk vakgebied, niet alleen die met computers. Het opdelen van wat een immens probleem lijkt in kleinere stukjes die stap voor stap kunnen worden aangepakt, is een vaardigheid die studenten vanaf hun eerste programmeerles zullen oefenen. Welke basisfuncties moet je app vervullen? Wat zijn alle inputs, assets en interacties die nodig zijn om het te laten werken?

Als leerlingen leren om apps, webpagina’s of programma’s in code te bouwen, leren ze ook om herhalende patronen te herkennen en te gebruiken. (En als je overeenkomsten herkent tussen een huidig obstakel en een probleem dat je eerder hebt opgelost, wat kun je dan leren van je vorige aanpak?) Het abstraheren van gegevens tot voorstellingen die mensen gemakkelijk kunnen begrijpen en waarmee ze kunnen interageren, is een zeer gegeerde vaardigheid, ongeacht het vakgebied.

Technisch gezien is het begrijpen en creëren van algoritmen een onderdeel van computational thinking. Maar het is zo’n essentieel onderdeel van wat studenten leren in een CS-klas dat het apart belicht moet worden!

Ook al klinkt het als vakjargon, een algoritme is gewoon een lijst van stappen of regels die je volgt bij het oplossen van een probleem, of het nu zo complex is als het berekenen van raketbanen of zo eenvoudig als de juiste volgorde van ingrediënten die je in je koekjesbeslag doet.

 

Computers voor programmeurs

Max ICT BV verkoopt een breed scala aan producten, van laptops en desktopcomputers, tot smart home devices. Max ICT zorgt ervoor dat alle klanten tevreden zijn met hun product door persoonlijke adviseurs aan te bieden, en 247 klantenservice die helpt bij problemen of vragen.

Max ICT BV is een toonaangevende Nederlandse E-commerce website met meer dan 3 miljoen producten om uit te kiezen. Max ICT BV biedt persoonlijke adviseurs, live chat en email service 24/7 die kunnen helpen om vragen te beantwoorden, advies te geven en meer

Bij Max ICT BV hebben wij een grote selectie producten te koop. Bezoek onze website op Max ICT of kom langs in onze showroom op. Vind hier de beste Max ICT kortingscodes.

Registreer nu en krijg toegang tot onze ruime keuze aan producten, persoonlijk contact met onze adviseurs en onze klantenservice

Met onze vereenvoudigde oplossingen voor bedrijven kunt u eenvoudig uw wagenpark beheren, gebruikmaken van GPS en routeoptimalisatie voor uw voertuigen, en uw personeelsbestand automatiseren.