More ICT
Image default
Aanbiedingen

Sonos One SL: de basis voor je nieuwe geluidssysteem

De Sonos One SL is de manier om draadloos muziek te streamen in je woning. Maar wanneer je een nieuw geluidssysteem in je woning wilt aanschaffen, is de Sonos One SL de beste keus. Wellicht beschik je al over een Sonos speaker: ook dan is het een aanrader om voor de Sonos One SL te kiezen. Deze speaker vormt de basis voor jouw multiroom geluidssysteem. Op deze manier kun je jouw muziek en film ervaringen nog beter maken. De Sonos One SL is verkrijgbaar bij verschillende webshops in de kleuren zwart en wit. Je kunt een losse Sonos One SL aanschaffen, maar ook een set van twee.

 

Nieuwe speaker, compatibel met Apple

Wanneer je voor twee Sonos One SL speakers kiest, vormen ze een stereopaar: zo neem jij het geluid van links en rechts waar. Met meerdere Sonos speakers creëer je een surround systeem. Je kijkt op deze manier films en series met het beste geluid. De Sonos One SL is daarnaast voorzien van Airplay 2. Dit betekent dat je een direct verbinding kunt maken met je Apple apparaten. Een film of serie kijken op je Macbook wordt nog leuker wanneer je het beste geluid hebt: het geluid wordt via de speakers gespeeld. Zo wordt de filmervaring nog beter en geniet je optimaal! Wil je de Sonos One SL kopen? Kijk dan eens naar de laatste Sonos One SL aanbieding en profiteer van korting. 

De voordelen van Sonos One SL

Wanneer je een Sonos One SL wilt aanschaffen is het goed om te kijken naar de vele voordelen van deze speaker. Je kunt draadloos muziek afspelen via wifi en Airplay 2, je kunt een stereopaar vormen met twee Sonos One SL speakers of een Sonos One SL met een Sonos One. Daarnaast is de speaker ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een mooie Sonos One SL in de aanbieding aanschaffen? Ontdek alle Sonos One SL aanbiedingen online!

https://www.sonos-aanbiedingen.nl/sonos-one-sl-aanbieding/