More ICT
Image default
Aanbiedingen

Vloerverwarming past onder elk type vloer

U zou graag uw woonkamer of andere ruimtes in uw huis verwarmen met behulp van vloerverwarming. Echter vreest u dat uw vloer niet geschikt is voor vloerverwarming. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Vloerverwarming past in principe onder iedere vloer, maar niet ieder type vloerverwarming is geschikt voor iedere vloer. Daarom zijn er een aantal aspecten waar u op moet letten bij het kiezen van vloerverwarming. Elke vloer heeft namelijk een eigen mate van warmtegeleiding. Zo laat laminaat of maroleum meer warmte door dan PVC of vinyl. Wilt u dus optimaal genieten van vloerverwarming? Dan bespreekt u met de specialisten van 123Vloerverwarming welke soort vloerverwarming de beste optie is voor uw vloer.

Kies voor een beter milieu en bespaar op uw energierekening met vloerverwarming

Verwarming in uw huis is van groot belang, maar ook energiezuinigheid is belangrijk. Dit is namelijk goed voor het milieu en beter voor uw portemonnee. Daarom bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming. Bekijk dan de mogelijkheden van 123Vloerverwarming. Met vloerverwarming bespaart u 6% tot wel 12% op uw energie. Daarnaast wordt warmteverlies van leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit resulteert in een lagere energierekening. Het is een flinke investering, maar het betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. Bovendien draagt u een steentje bij aan het milieu. Wat wilt u nog meer?

Vloerverwarming is een oplossing als u last heeft van allergieën

Wist u dat traditionele radiatoren deels verantwoordelijk kunnen zijn voor de aanwezigheid van stof in uw huis?. Deze zorgen namelijk voor luchtcirculatie en dat leidt er toe dat stof niet blijft liggen, maar gaat dwarrelen. Bent u allergisch of heeft u een aandoening aan uw luchtwegen? Dan is het extra vervelend. In dat geval doet u er goed aan om de radiatoren te vervangen door vloerverwarming. Met vloerverwarming heeft u geen last meer van ronddwarrelend stof en de luchtvochtigheid kan tot wel 12% verlaagd worden. Bij 123Vloerverwarming bent u aan het juiste adres voor advies en de aanschaf van vloerverwarming die past bij uw vloer. Krijg dus snel advies over vloerverwarming van 123Vloerverwarming.

https://www.123vloerverwarming.nl/energiezuinige-vloerverwarming/