More ICT
Image default
Bedrijven

Kies voor een schone grond verklaring gecombineerd met een arbeidsverklaring

De arbeidsveiligheid is een groot onderdeel wanneer u start met een bouwproject. Om te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan schakelt u Hattink Advies B.V. in. Zij ondersteunen u op diverse vlakken. Denk hierbij aan juridische, economische en technische aspecten. Begint u met bouwen en zijn de vergunningen rond? Dan helpt de specialist u met een schone grond verklaring, om op die manier te controleren of de bodem waarop u gaat bouwen niet verontreinigd is. Blijkt de grond goedgekeurd te zijn en krijgt u de schone grond verklaring? Dan garandeert u op dat punt een maximale veiligheid voor de werknemers op de bouw en voor de bewoners/werkenden die op de plaats van het bouwproject terechtkomen.

Specifiek onderzoek is nodig voor een schone grond verklaring

Voordat u ergens gaat bouwen is het verstandig om de bodem te laten onderzoeken door een professioneel bedrijf. Het is namelijk mogelijk dat de grond verontreinigd is. Op die manier komt u achteraf niet voor verrassingen te staan en weet u precies hoe u op de situatie moet inspelen. Het persoonlijk advies door Hattink Advies B.V. helpt u met verschillende zaken, om erachter te komen hoe het met uw perceel gesteld is. De specialisten beoordelen of een vervolgonderzoek en eventuele bodemsanering nodig is. Zij zorgen voor de juiste aanpak en adviseren u vervolgens over de vervolgstappen die nodig zijn. Samen met Hattink Advies B.V. zoekt u naar een adviesbureau dat de werkzaamheden uitvoert. De specialist gaat samen met u en de uitvoerende partij rond de tafel zitten om over de prijs te onderhandelen en tot een goed eind te komen.

Schone grond verklaring voor particulieren en bedrijven

Gaat u binnenkort uw bedrijfspand uitbreiden of zelf een volledig nieuw gebouw bouwen? Dan is het verstandig om te controleren of de bodem in het verleden niet verontreinigd is. Doordat er vroeger niet zo nauw met de regels werd omgegaan, kan het zijn dat de grond waar u wilt bouwen vervuild is. Met een schone grond verklaring van Hattink Advies B.V. weet u precies waar u aan toe bent en of er actie ondernomen moet worden. Met het advies van de specialist weet u exact of u een extern bedrijf moet inschakelen voor schoonmaken van de bodem of dat het allemaal in orde is. Heeft u al eens een bedrijf ingeschakeld voor een schone grond verklaring, maar twijfelt u aan het onderzoek? Dan kunt u bij Hattink Advies B.V. ook altijd terecht voor een second opinion.