More ICT
Image default
Bedrijven

Voorkom vervelende situaties en kies voor een innoverende Stackdoor

Overweegt u om een innovatief, gepatenteerd stapelhek of rolhek aan te schaffen? Zo weet u zeker dat uw woning of bedrijfspand optimaal beschermd wordt. Bij Dujardin vindt u alles om uw pand en de inboedel ervan te beveiligen, van stapelhekken, zoals de Stackdoor, tot brandwerende kluizen en panicrooms. Dujardin helpt u om alle risico’s buiten te sluiten, van brand tot inbrekers. De brandwerende kasten voldoen aan alle relevante Europese normen, zoals NEN-EN 1047-1 en NEN-EN 15659. Bij deze specialist in beveiligingsoplossingen geniet u van een vakkundige en snelle installatie van een Stackdoor, kluis en meer. Zo is uw pand verzekert van de beste beveiliging.

Vakkundige installatie en plaatsing van kluizen en stapelhekken zoals de Stackdoor

Denkt u erover om een rolhek of stapelhek te installeren in uw pand? Dan gaat u naar dé specialist op het gebied van beveiligingsoplossing. Dujardin is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen van een innovatief, gepatenteerd stapelek of rolhek, zoals een Stackdoor. Ook kluizen worden vakkundig geplaatst en chemisch verankerd door Dujardin. De medewerkers plaatsen brandwerende en inbraakwerende kluizen, maar ook sleutelkuizen en archiefkasten. De meeste geschikte beveiligingsoplossing vindt u bij Dujardin. Bovendien bieden zij een 24/7 service indien er zich een probleem voordoet met uw kluis, ongeacht het merk van de kluis. Weet u al waarvoor u deze specialist inschakelt?

Ruim assortiment beveiligingsoplossingen zoals kluizen en de innovatieve Stackdoor

Bewaart u graag waardevolle spullen in een kluis? Zoekt u een kast om belangrijke bedrijfsdocumenten in te bewaren? Wilt u uw wapen op een veilige plek bewaren? Rust uw pand dan uit met een kluis van Dujardin. Bij dit bedrijf vindt u de meest geschikte kluis voor uw doeleinden. Ook andere beveiligingsmaatregelen, zoals de innovatie Stackdoor, vindt u bij de specialist in beveiligingsoplossingen. Zij staan in voor een snelle en vakkundige installatie van uw kluis door die, waar mogelijk, chemisch te verankeren. Dujardin is lid van de Vereniging Geld- en Waardeberging zodat u bent verzekerd van de beste service en kwaliteit.