More ICT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alle voordelen van een plasma cleaner zijn voor u opgesomd

Bent u op zoek naar de ideale oplossing voor het reinigen van kunststoffen, metalen, glas en keramische materialen? Een plasma cleaner kent vele toepassingen in uiteenlopende sectoren zoals de vervaardiging van elektrische componenten, medische implantaten, stents en bij rubber-metaalverbindingen. Met andere woorden, allemaal werkzaamheden waarbij een gereinigd en hygiënisch oppervlak ontzettend belangrijk is.

Waarom moet u kiezen voor een reinigingsmiddel op basis van plasma?

De meer traditionele manier van reinigen met solventen en vloeistoffen op waterbasis verdwijnt steeds meer naar de achtergrond. Een plasma cleaner is de toekomst! Bij SINVACON vindt u een ruime aanbod van de plasma cleaner dat u kunt gebruiken in systemen geschikt voor oppervlaktereiniging. Wilt u graag weten wat de voordelen zijn van een plasma cleaner ten opzichte van de meer traditionele reinigingsmanieren? Deze worden hieronder voor u uiteengezet:

  • Een hoger rendement: om al het organisch materiaal te verwijderen moeten traditionele reinigingsmanieren langduriger gebruikt worden. Een plasma cleaner heeft een veel hoger rendement gezien het organisch materiaal sneller doet verdwijnen.
  • Een beperkte schade aan het milieu: een plasma cleaner is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is dus biologisch afbreekbaar. U zult zien dat chemische reinigingsmiddelen in de toekomst steeds verder in de ban worden gedaan.
  • Een super schoon oppervlak: organische verontreinigingen worden dankzij een plasma cleaner veel efficiënter verwijdert. Hierdoor is de schuif- en treksterkte van het materiaal wel twee- tot tienmaal hoger. Ook is het oppervlak beter te bevochtigen wat heilzaam is voor de hechting bij verlijmen of solderen.

Huur of koop een reinigingsmachine inclusief reinigingsmiddel

Heeft u zelf niet de reinigingsmachines om de plasma cleaner in te plaatsen? Dan kunt u bij SINVACON niet alleen het reinigingsmiddel aanschaffen, maar is het ook mogelijk om de machines te kopen of te huren. Op deze manier heeft u direct een volledige reinigingsoplossing voor uw bedrijf. SINVACON staat klaar voor Nederlandse en Belgische bedrijven en biedt u een ruim aanbod aan plasma cleaner systemen. Neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.

https://sinvacon.be/