More ICT
Image default
Woningen

Interieurkunst: fouten die je niet mag maken

Klopte gewoon op het prachtige kunstwerk, maar kun je de perfecte plek binnenshuis niet vinden? te moeilijk! Bij het thuisbrengen van illustraties moet u de volgende 6 fouten vermijden:

Denk niet na voordat je koopt

Laten we terugkeren naar de eerste stap. U kunt het kunstwerk het beste kopen voordat u nadenkt over waar u het wilt plaatsen of ophangen. Het perfecte kunstwerk past perfect in de beschikbare ruimte of muur en is evenredig met andere objecten in de ruimte.

Verkeerde combinatie

Als je artwork combineert met bijpassende accessoires, wordt het artwork meestal beter. Denk aan bijzettafels of onstabiele stoelen.

Kleur komt niet overeen

Zorg ervoor dat de kleurbalans van uw ruimte correct is. Let op: kunst moet opvallen en natuurlijk mag je opvallende kunstwerken met felle kleuren niet negeren. Een kleine vergelijking voegt meer kruiden toe aan uw kamer!

Onjuiste hoogte

Is er maar één foto aan de muur? Hang vervolgens het midden van het schilderij op zicht- of beeldniveau. U lijnt meerdere werken aan de boven- of onderkant uit. Als je creatief wilt zijn, kun je deze techniek natuurlijk negeren. Kunst is heel persoonlijk, als je verschillende vormen wilt mixen en matchen, kan dit ook uitstekende resultaten opleveren.

Werk zonder plan

Wil je “Gallery Walls” van werken van verschillende formaten maken? Teken vervolgens eerst de lay-out in de juiste verhoudingen op het papier en boor vervolgens gaten in de muur. Zo voorkom je veel onnodig pleisterwerk!

geen verandering

Kunst is een uitdrukking van zichzelf, dus eentonigheid is onmogelijk. Verveelde mensen willen soms aan kunstwerken werken en een bijzondere look creëren. Niet alle inhoud moet consistent zijn. De hoogte en positie zijn ook verschillend, wat voor meer veranderingen zorgt.

Vergeet je artwork niet te waarderen!

https://be.propenda.com/keyword/moderne-slaapkamer.html