More ICT
Image default
Cadeau

Brievenbus Cadeau

Brievenbus Taartje

”Wat is dat?”

Een brievenbus taartje is een gebakje dat zó ontworpen is door brievenbusbanket.be dat het in een brievenbus doosje past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. Een groot voordeel aan een brievenbus zending is dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven om het pakketje aan te nemen. Dit scheelt enorm veel tijd en maakt het leven dus een stuk makkelijker!

Er zijn verschillende soorten en maten brievenbustaart dat u kunt bestellen. Kies bijvoorbeeld uit: Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket, Walnoot Sinaasappel Banket of combineer meerdere soorten in een combinatiebox van brievenbusbanket.be

Brievenbus Cadeau

Het perfecte cadeau op afstand is een brievenbus cadeau van brievenbusbanket.be met een heerlijk taart door de brievenbus. Omdat liefde bij de mens vooral door de maag gaat is deze nieuwe en makkelijke manier van een cadeautje geven al erg populair aan het worden. In plaats van alleen een kaartje stuurt u vanaf nu een taartje met een kaartje. De ontvanger zal het erg op prijs stellen om een heerlijk gebak per post te ontvangen met een gepersonaliseerde boodschap speciaal voor hem of haar.

Er zijn verschillende momenten waarop u een brievenbus cadeau kunt versturen van brievenbusbanket.be. U kunt bijvoorbeeld een verjaardag cadeau, kraam cadeau of beterschap cadeau versturen. Maar ook een Vaderdag Cadeau en Moederdag Cadeau verstuurd u vanaf nu via brievenbusbanket.be

Zakelijk Bestellen

Ook relatiegeschenken kunt u vanaf nu gemakkelijk via brievenbusbanket.be bestellen.

In plaats van de standaard pen, agenda of kalender in huisstijl verzend u nu een modern relatiegeschenk via brievenbusbanket.be. De ontvanger van een gebak per post van een zakelijke relatie zal positief verrast zijn en het zeker waarderen.

Voor meer informatie betreft zakelijke orders kunt u contact opnemen met de klantenservice van brievenbusbanket, deze zullen samen met u kijken naar alle mogelijkheden en oplossingen voor uw order. U wordt doorgaans binnen twee uur geholpen!

http://www.brievenbusbanket.be