More ICT
Image default
Mode en Kleding

De kwaliteit van Michael Kors

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper die is uitgegroeid tot een van de bekendste namen in de industrie. Michael kwam als baby in aanraking met mode door naar de modellencarrière van zijn moeder te kijken en ontwierp zelfs haar trouwjurk toen hij 5 jaar oud was; het is duidelijk dat mode Michael in het bloed zit. Terwijl hij werkte voor iconische modehuizen als Celine, lanceerde Michael Kors zijn lijn in 1990. Sindsdien heeft hij enkele van de grootste namen uit de mode, film, muziek en zelfs de politiek gekleed.

Kors is een geboren en getogen New Yorker, geboren in Long Island, New York in 1959. Hij woont en werkt nog steeds in New York City, samen met zijn echtgenoot Lance Le Pere, en doordrenkt zijn collecties met de geest en energie van de stad.

Tenzij ze van een alternatief materiaal zijn gemaakt, zoals het gecoate canvas dat voor de monogramprint is gebruikt, wordt voor Michael Kors tassen echt leer gebruikt. Met een luxe afwerking en gemaakt met het fijnste vakmanschap, zijn hun tassen gebouwd om lang mee te gaan en hun kwaliteit te behouden, dus wordt er echt leer van hoge kwaliteit gebruikt, dat wordt getest en gecontroleerd om aan hun hoge normen te voldoen.

Van hun accessoires tot hun kleding tot hun geuren, hun producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen met het beste vakmanschap dat er is. Omdat hij van jongs af aan mode studeerde en in luxe modehuizen werkte, kun je er zeker van zijn dat Kors zijn vak verstaat en zijn assortiment weerspiegelt dat, gebouwd op jaren van kennis en decennia van traditie bij het maken van tijdloze stukken. Dit alles betekent dat een MMK product beslist een luxeproduct is, gebouwd om lang mee te gaan en je een ongelooflijk gevoel te geven.