More ICT
Image default
Zakelijk

Maak als bedrijf een goede eerste indruk

Tegenwoordig gaan steeds meer dingen digitaal in plaats van allerlei onhandig papierwerk. Ook wanneer het draait om het registreren van bezoekers. Een digitale bezoekersregistratie is een innovatieve variant op uw bezoekersontvangst. Wanneer u er voor kiest om een digitale receptie te plaatsen wordt er vrijwel altijd aangeraden om deze neer te zetten bij de ingang van het pand. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de digitale receptie meteen ziet bij binnenkomst en geeft uw organisatie een mooie en goede eerste indruk. Deze digitale receptie is te verkrijgen in allerlei vormen, maten en kleuren zodat deze goed past bij het interieur van het pand.

Innovatief en erg handig

Bij binnenkomst kan de bezoeker gebruik maken van de digitale receptie door gebruik te maken van het scherm. Dit scherm kan daarnaast ook bedrijfsvideo’s en andere video’s af laten spelen. Ook bestaat de receptie uit een Full HD Webcam. Dit maakt het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken van de bezoekers om deze vervolgens te gebruiken voor bezoekerspassen. Hiernaast kan de webcam ook gebruikt worden voor het scannen van QR-codes. Zo kan alles vlekkeloos op een digitale manier plaatsvinden zonder enig papierwerk dat kwijtgeraakt kan worden.

Opslag van data

De informatie die wordt verzameld door de digitale receptie is terug te zien in een aanwezigheidsregistratie app. Hier kan alle informatie, die in wordt gevuld in de digitale receptie, gemakkelijk worden terug bekeken op een overzichtelijke manier. Alle opties op de digitale receptie zijn wel afhankelijk van de keuzes die u maakt bij aanschaf.

Coronaproof

Vooral in de tijd van deze pandemie waar we nu allemaal in leven kan een digitale receptie een goede uitkomst zijn. Een dergelijke receptie is gemakkelijk schoon te maken en er kan op een zeer makkelijke manier afstand worden gehouden van elkaar. Daarnaast is het uiteraard erg handig om te weten wie zich allemaal in het pand bevinden wanneer er calamiteiten zijn.

Voor meer info :