More ICT
Image default
Woningen

PVC ramen antwerpen

 

WASSEN VAN KUNSTSTOF RAMEN.
Het wassen van kunststof ramen na het plaatsen van dubbele beglazing vereist bepaalde kennis en vaardigheden. Het is belangrijk dat er geen gekleurde strepen zijn en dat de chemicaliën waaruit de producten bestaan ​​het plastic niet beschadigen. Als u de verkeerde reinigingsmiddelen kiest, kan het plastic donker worden. Dergelijke ramen worden eenmaal per zes maanden gewassen, na grote of cosmetische reparaties of onmiddellijk na het plaatsen van dubbele beglazing. Ze hoeven niet te worden gelijmd of geverfd, maar preventief onderhoud is een must.

Regels voor het wassen van kunststof ramen
Na plaatsing blijft er een zwarte beschermfolie achter op het raam, sporen van verf, primer of bouw (montage) schuim. Daarom is het noodzakelijk om zorgvuldig een manier te kiezen om ze te elimineren. U kunt folkremedies gebruiken. Met hen is het wassen van kunststof ramen zo veilig mogelijk dan met moderne synthetische wasmiddelen.

Bovendien kunt u speciale geïmproviseerde verzorgingsproducten gebruiken, waaronder:

streepvrij zacht fleece, flanel en katoenen weefsels;
oude nylon panty die goed vocht absorbeert.
Middelen voor kunststof ramen Ze laten geen strepen achter en reinigen ramen snel van stof, vuil, sporen van polyurethaanschuim en primer. Voorheen werden ramen schoongemaakt met kranten. Nu blijft deze methode om het glasoppervlak te slijpen een van de meest productieve. Vooral als er na de installatie van dubbele beglazing vlekken zijn.

Zacht keukenpapier en servetten van microvezel geven uitstekende positieve resultaten. Als er veel ramen zijn en ze kijken uit op de rijbaan, dan zullen ze maandelijks schoongemaakt moeten worden. We raden aan om een ​​raamzwabber of -spons te kopen. Ze zijn uitgerust met rubberen rollen, speciale clips die zorgen voor een hoogwaardige reiniging en wrijving van glas.

Als u van plan bent kunststof ramen te kopen, raden wij u aan om van tevoren te zorgen voor de schoonmaakmiddelen. Door kunststof ramen direct na installatie te wassen, kunt u snel vuil verwijderen. Laat je dit voor later liggen en maak je het oppervlak na enkele dagen schoon, dan zullen de verf, primer en polyurethaanschuim uitdrogen en moeilijker schoon te maken zijn.

U wordt geholpen om te adviseren hoe u het glazen oppervlak van strepen kunt reinigen met toiletpapier. Dit is een slechte optie. Vlekken en cellulosevezels blijven op het glas achter, omdat het papier nat wordt van vocht.

Het thuis wassen van plastic ramen is niet beperkt tot folkremedies. U kunt speciale glasreinigers op alcoholbasis gebruiken. De decoratieve film van isolatieglaseenheden kan beter worden verwijderd met een reiniger, maar in geen geval op basis van ammoniak.

Verzorging van kunststof ramen fabrikanten bieden een breed scala aan producten voor ramen. Gebruik geen oplosmiddelen, zuren, benzine of nitroverbindingen. Deze stoffen kunnen de beschermlaag op het oppervlak van het kunststof raam oplossen en de kleur van het kozijn veranderen. Als het witte frame donker begint te worden, zal het uiterlijk verslechteren, wat ongewenst is.

Tips voor het reinigen van ramen
Het wasmiddel moet speciaal zijn ontworpen voor het reinigen van ramen, anders is niemand verzekerd tegen negatieve gevolgen.

Als het glanzende oppervlak van de glazen eenheid is bedekt met een beschermende laag, moet deze voorzichtig worden verwijderd en begint pas dan het oppervlak te beschermen tegen stof en vuil.
Om een ​​chemische reactie op het plastic oppervlak te voorkomen, wordt het niet aanbevolen om ramen met dubbele beglazing schoon te maken en ramen te wassen in direct zonlicht, bij hoge temperaturen.
Als je het juiste wasmiddel kiest voor het reinigen van plastic en het wassen van ramen na installatie, gebruik dan zachte doeken die speciaal zijn ontworpen om hiervoor te reinigen, dan zul je na een paar uur zien dat je alles goed hebt gedaan, het plastic oppervlak zal schoon zijn en het glas zal schoon zijn. streeploos en glanzend zijn.

PVC ramen antwerpen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap159-185.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/