More ICT
Image default
Vakantie

Goedkope vakantie aan zee


 

 Er zijn veel dingen te doen en te zien in Bulgarije. Of je nu op vakantie gaat met kinderen, een volwassene alleen of met een groep jongeren, iedereen kan iets vinden dat bij hem past. U kunt de belangrijkste steden bezoeken en de geschiedenis van deze plaatsen vinden, maar u kunt ook genieten van diverse watersporten in de Zwarte Zee.

Nesebar is een van de oudste steden van Europa. Hier vind je de overblijfselen van het oude Griekenland. Hier vind je onder andere een tempel gewijd aan de god Apollo. Ook zijn hier overblijfselen en bezienswaardigheden uit andere historische periodes te vinden. U kunt de indrukwekkende Byzantijnse kathedralen en renaissancehuizen bewonderen, die zijn gemaakt van hout en kalksteen. Een bezoek aan Nessebar is een wandeling door de eeuwen heen. Het historische deel van Nessebar ligt op het schiereiland langs de Zwarte Zee.

Sofia is de hoofdstad van Bulgarije en is een bruisende stad met veel uitgaansgelegenheden. Er zijn veel dingen te doen hier. Hier kun je het terras pakken, relaxen, feesten, winkelen, historische bezienswaardigheden bezoeken en doen wat je wilt. Als je Sofia bezoekt, kun je op het laatste moment in Bulgarije eindigen! De hoofdstad van Bulgarije ligt aan de voet van de rivier de Iskal en het Vitosha-gebergte. In het oude centrum van Sofia kunt u vele oude gebouwen en kerken bezoeken. De kathedraal van St. Alexander Nevsky is zeker een bezoek waard. De kathedraal werd gebouwd aan het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw. Deze kathedraal is gebouwd ter nagedachtenis aan de Russische soldaten die zijn omgekomen in de Russisch-Turkse oorlog. Het werd gebouwd in de neo-Byzantijnse stijl. Sofia heeft ook veel mooie parken. Er zijn nog steeds overblijfselen van het communistische regime op straat.

In de nieuwe wijk in het centrum van Sofia kun je winkelen aan de Vitosha Avenue. De dierentuin is een van de oudste dierentuinen van Europa, gebouwd in 1888 en zeker een bezoek waard. Voor de kinderen is dit een interessant uitje. Als je een ervaren wandelaar bent, loop dan naar Vitoshaberg. Een bezoek aan Vitosha National Park is een zware klim, maar zeker de moeite waard

goedkope vakantie aan zee

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html