More ICT
Image default
Mobiliteit

CargoBee, bij Mango Mobility

Beweegt u zich graag in de voorhoede van de elektrische mobiliteit? Dan laat Mango Mobility u vandaag al de toekomst zien. Maak kennis met onze b4 bikes en pak die voorsprong. Deze cruizer wordt op stevige wijze elektronisch aangedreven en maakt fietsen tot het leukste dat er is. Bovendien is het design van deze b4-e-cruizer heel speciaal. De elektrische fiets heeft het uiterlijk van een Harley Davidson uit 1912. Gebruikt u de b4-e-cruizer voor uw bedrijf, dan bent u verzekerd van enthousiaste blikken van collega’s en concurrenten. Maar ook privé scoort u onderweg een grote hoeveelheid nieuwsgierige gezichten.

Bij deze e-bike is werkelijk aan alles gedacht. Zo is er zelfs een usb-poort aanwezig, om uw smartphone op te laden. Met 200 kilometer is de actieradius erg ruim. Zo kunt u op één acculading een flinke tijd vooruit. Maar misschien heeft u wel dagelijks veel spullen te vervoeren. Kijk dan eens verder in ons e-segment. Naar de CargoBee bijvoorbeeld. Deze elektrisch aangedreven bakfiets laat zich soepel besturen door de stad. Hij heeft daarbij een actieradius van maar liefst 100 kilometer en kan ladingen aan tot zo’n 150 kilo. De CargoBee is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. We bieden een versie aan die een snelheid van maximaal 25 kilometer haalt en een bromfietsversie die tot 45 kilometer gaat.

De CargoBee is stevig in elkaar gezet. Om snel te kunnen remmen zijn de voorwielen met schijfremmen uitgerust. De motor die op deze bakfiets is gemonteerd is extra zwaar. Hierdoor kan de CargoBee ook in volgeladen toestand op flinke snelheid accelereren. Ook rijdt u met dit handige voertuig gemakkelijk achteruit. Wenden en keren zijn dus handelingen die u met deze allesvervoerder heel gemakkelijk verricht. Neem een kijkje in de toekomst bij Mango Mobility. Zowel de b4-e-cruizer als de CargoBee zijn er duidelijke voorbeelden van. Maar op onze website vindt u nog veel meer. Eerst eens in het echt uitproberen? Kom dan gezellig naar één van onze winkels toe!

Voor meer info : https://www.mangomobility.nl