More ICT
Image default
Dienstverlening

Cellulose isolatie is een goede investering

Een goede isolatie blijft vaak een grote uitgave. Maar wist u dat dit een hele goede investering is? Het is zelfs mogelijk om bij gemeentelijke overheden aan te kloppen voor de financiering van uw GUTEX producten. Dit wordt gedaan om energiebesparing aantrekkelijker te maken. En met succes! De isolatie van bestaande zolderkamers met een hellend dak met cellulose, zijn binnen enkele jaren terugverdiend door zowel energiebesparingen als premies vanuit de overheid. Isolatiespecialist Warmteplan helpt u graag met de subsidieaanvraag. Op die manier heeft u snel een duurzame manier van isolatie die goed is voor het milieu, uw gebouw én uw portemonnee! Waar wacht u nog op?

Cellulose isolatie: onbewerkte producten van de aarde

Helaas worden grondstoffen nog steeds bewerkt om isolatiematerialen te ontwikkelen. Dit is niet nodig! En wist u dat het erg ongezond is? Het bewerken en verwerken van producten op een onnatuurlijke manier zorgt regelmatig voor een slechter milieu. Kies voor isolatie die het milieu niet aantast. Warmteplan biedt enkel producten aan met een aantoonbaar lage milieubelasting. Voorbeelden hiervan zijn cellulose isolatie of GUTEX houtvezelisolatie. Kiest u ook voor de isolatieoplossingen van Warmteplan? Het is bijzonder om te zien dat juist deze onbewerkte producten beter zijn voor onze gezondheid en goedkoper in de aanschaf. Door het gebruik van deze materialen wordt er tevens een energiebesparing bereikt die het milieu en de aarde ook ten goede komt.

Ga voor duurzaam in uw nieuwbouwwoning met GUTEX

Het kost vaak veel geld om een nieuwbouwwoning op maat te maken. Er moet een passende wijk gevonden worden en de woonruimtes moeten op een effectieve manier worden ingevuld. Het fijne is dat er op die manier veel vrijheid is op het vlak van architectuur en bijvoorbeeld isolatie. Bent u betrokken bij het milieu en gaat u graag voor een duurzame kostenbesparing? Ga voor duurzaam én comfort met de nieuwe GUTEX houtvezelisolatie. Dit wordt onder andere aangeboden door isolatiespecialist Warmteplan. GUTEX houtvezelisolatie is duurzaam en inzetbaar voor zomerkoeling, warmte-isolatie, vochtregulatie en geluidsisolatie. Het is ecologisch, omdat er gebruik wordt gemaakt van biologisch hout.