More ICT
Image default
Dienstverlening

Krijg een beter zicht op uw omgeving met een druksensor

In vele bedrijven en industrieën is het van belang om te weten wat er speelt in de omgeving. Men wilt weten wat de status is van verschillende variabelen in de atmosfeer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan luchtvochtigheid, luchtdruk, temperatuur en andere parameters. De voedingsindustrie is een goed voorbeeld van een branche waarin deze elementen een wezenlijk verschil kunnen betekenen voor de kwaliteit van de producten. Aan de hand van sensors is het mogelijk om dit in kaart te brengen. Bij Velek, een bedrijf gelegen in Ruien vlak bij Kluisbergen, stellen ze een druksensor ter beschikking om u hierbij te helpen.

Een duurbaar en betrouwbaar apparaat

Met een druksensor van Velek weet u zeker dat u betrouwbare meetresultaten zult ontvangen. Het apparaat is gemaakt van roestvrij staal en is daarmee bestand tegen verschillende omstandigheden. Waar u het ook plaatst, de parameters zoals de luchtdruk worden nauwkeurig opgemeten en doorgegeven. Uiteraard is het niet mogelijk om een universele druksensor aan te bieden die voor elke situatie geschikt is. Daarom dat de vakmensen van Velek u maatwerk aanbieden. U geeft aan hen door wat de specificaties van het product moeten zijn en hoeveel bar en welke temperaturen het toestel moet tolereren. Vervolgens rekent u op een druksensor die u voor vele jaren trouw dienst zal doen.

Ga langs bij de specialist

Of u nu een druksensor nodig heeft of een ander gelijkaardig apparaat; bij Velek in Ruien vlak bij Kluisbergen zit u zonder twijfel goed. Met maatoplossingen en een professionele dienstverlening is dit een betrouwbare partner. Ga voor excellente meet- en regelapparatuur en bouw op de vakkundigheid en ervaring van de enthousiaste medewerkers. Neem daarom zeker contact op met hen en leg precies uit wat u nodig heeft. Zij vinden altijd een oplossing waarmee u de kwaliteit van uw werkprocessen aanzienlijk kunt verbeteren. Alleen maar voordelen bij deze specialist!

https://velek.be/