More ICT
Image default
Bedrijven

Kies voor kwaliteit en ga een loods huren nabij Roosendaal

Het is logisch dat steeds meer bedrijven kiezen voor een gevarieerd aanbod aan loodsen van de specialist. Zo weet u zeker dat uw goederen veilig opgeslagen liggen. De Wit Opslag is gelegen in Ossendrecht en beschikt over 12.000 m2 aan opslagruimte. Een groot deel hiervan is geïsoleerd en daarmee uitstekend geschikt voor geconditioneerde opslag van goederen. Voor wat voor goederen wilt u een loods huren in de buurt van Roosendaal? Dankzij de ruimschootse kennis en ervaring sinds 1995 weten de medewerkers van dit bedrijf als geen ander wat de best mogelijke oplossing voor uw organisatie is. Neem vandaag nog contact op en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Een loods met heftruck chauffeur huren in de buurt van Roosendaal

U wilt graag een team van ervaren heftruck chauffeurs van een externe partij in schakelen. Dit kan bij de specialist die zorgt dat de opslag van uw goederen met de juiste precisie en zorg uitgevoerd wordt. Maar wie is deze specialist? Kies voor de ruimschootse ervaring van hét bedrijf in goederenopslag. Zo kunt u bij De Wit Opslag een loods huren, maar dit bedrijf nabij Roosendaal biedt ook de mogelijkheid om heftrucks tot zeven ton met heftruckchauffeur te huren. Meteen totaaloppervlakte van 12.000 m2 heeft u een ruime keuze uit verschillende loodsen, met of zonder kantoorruimte. Naar welke loods gaat uw voorkeur uit?

Een loods huren in een formaat naar wens nabij Roosendaal

Het huren van een loods is mogelijk in verschillende afmetingen, wist u dat? Zo is de grootste loods beschikbaar met een oppervlakte van 5200 m2 gecombineerd met een kantoorruimte en een laaddok. Daarnaast kiest u ook uit kleine units á 600 m2 en 750 m2. Welke loods wilt u graag huren bij De Wit Opslag nabij Roosendaal? Dit bedrijf is gespecialiseerd in goederenopslag en bevindt zich in Ossendrecht. Voor meer informatie over de beschikbare loodsen en de best mogelijke optie voor uw bedrijf, neemt u vrijblijvend contact op. Voor opslag en overslag bij De Wit Opslag denken de medewerkers van dit bedrijf graag met u mee en adviseren welke loods u het beste kunt huren.