More ICT
Image default
Auto

De beste tips voor zakelijk leasen voor zzp’ers

Als je als zzp’er aan de slag gaat dan moet je aan veel dingen denken. Een bedrijfsruimte huren, een bedrijfsplan opstellen, naar de Kamer van Koophandel, belastingzaken regelen. En natuurlijk wil je ook een bedrijfsauto. Deze kun je kopen maar dit betekent een flinke investering. Je kunt ook overwegen om zakelijk leasen zzp toe te passen. Dan hoef je geen groot bedrag in één keer op te hoesten. Dit is een groot voordeel, zeker omdat je als startende ondernemer met meer kosten te maken krijgt. En veel banken willen geen grote leningen verstrekken aan een beginnend bedrijf omdat het risico vaak te groot is.

Kies een betrouwbare lease auto Denk goed na voordat je een keuze maakt voor je lease auto. Deze moet betrouwbaar zijn en je moet er comfortabel in kunnen rijden, zeker als je vaak op de weg zit. Denk dan eens aan Dacia Dokker lease. Dan heb je een mooie en betrouwbare bedrijfsauto waar je van op aan kunt het hele jaar door. De kosten kun je op het internet eenvoudig vergelijken bij verschillende aanbieders. Je kunt zo eenvoudig kiezen voor de beste deal. Dit maakt het regelen van het leasecontract meteen een stuk gemakkelijker.

Het leasecontract snel geregeld Regel het leasen direct online met de leasemaatschappij. Dit scheelt veel tijd en rompslomp. Als je online de lease van je nieuwe Dacia Dokker regelt dan gaat dit vaak soepel en snel. Je rijdt binnen de kortste keren rond in je splinternieuwe bedrijfsauto. Een prima reclame voor je nieuw bedrijf waar je goed mee voor de dag kunt komen. De kosten zijn overzichtelijk en kun je voor de duur van de gehele looptijd van het contract in je boekhouding zetten. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat de auto per maand kost.

Voor meer info : https://www.zakelijkleasenzzp.nl