More ICT
Image default
Auto

Een bestelauto leasen tegen een vast tarief

Voor veel ondernemingen is het een aantrekkelijke optie om een bestelauto te leasen tegen een vast tarief per maand. Het is dan ook zo dat een bestelauto leasen steeds voordeliger wordt, vooral door de toename van leasebedrijven en leasemogelijkheden. Hierdoor moeten leasebedrijven steeds zorgen voor betere voorwaarden en lagere prijzen om nog aantrekkelijk te zijn voor ondernemers. Bedrijven kunnen hier goed hun voordeel mee doen, want de tarieven voor het leasen van een bestelauto worden steeds lager. Voor slechts een tientje per dag kun je al een goede bestelauto leasen.

Welke bestelauto ga je leasen?

Het aanbod bestelauto’s wordt steeds veelzijdiger bij veel leasebedrijven. Niet alleen is er een flinke keuze aan merken en modellen, maar van veel modellen zijn er ook weer verschillende uitvoeringen beschikbaar. Stel dat je wilt gaan rijden met Peugeot Partner lease, dan heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om te kiezen voor een model met ramen in de achterzijde en voor een uitvoering zonder ramen aan de achterkant. Een gesloten achterkant is vanzelfsprekend beter wanneer je vaker waardevolle goederen moet vervoeren in de laadruimte van de bestelauto.

Wat is het eigen risico?

Bij veel leasebedrijven krijg je te maken met een zogenaamd eigen risico dat is opgenomen in het leasecontract. Dit komt voor bij diverse leasevormen, maar het wordt je niet altijd verteld door het leasebedrijf. Als er een eigen risico geldt, dan betekent dit dat je het eerste deel van een schade zelf moet betalen. Je brengt de auto dan weg naar een schadeherstelbedrijf dat goedgekeurd is door de leasemaatschappij en de kosten van dit bedrijf worden deels bij jou in rekening gebracht. Uiteraard geldt dit alleen wanneer de kosten niet kunnen worden verhaald op een aansprakelijke partij. Het eigen risico kan laag zijn, maar ligt bij diverse leasebedrijven ook aan de hoge kant

Voor meer info : https://www.bestelautoleasen.com