More ICT
Image default
Auto

Kies voor de beste bedrijfsauto van Mercedes

Als je een bedrijf hebt dan wil je natuurlijk ook een mooie bedrijfsauto voor de deur hebben staan. Een auto die je niet alleen gebruikt voor het vervoeren van gereedschappen of materialen, maar die ook het visitekaartje van je bedrijf is. Zo’n auto kun je kopen, maar leasen is vaak een betere oplossing. Als je kiest voor auto leasen zzp dan creëer je een situatie van “wel de lusten, niet de lasten”. Je profiteert van een gloednieuwe auto voor de deur terwijl je geen omkijken hebt naar allerlei bijkomende kosten.

Alles inbegrepen in de leaseprijs

Een auto kost geld. Een auto kost immers verzekeringspremie, wegenbelasting, onderhoud en reparatie. En dan moet je eigenlijk ook nog reserveren voor de afschrijving. Al deze kosten komen voor jouw rekening als de auto van jou is en soms moet je grote bedragen in één keer betalen als er een reparatie nodig is. Als je kiest voor lease betaal je al deze kosten in gelijke maandelijkse termijnen. Dat is natuurlijk een stuk gunstiger, want zo kun je de kosten eenvoudig spreiden. Vooral voor zzp’ers is dit een optie waar veel gebruik van wordt gemaakt.

De Mercedes Vito als bedrijfsauto

Wil je een mooie auto die ook nog eens veel laadruimte biedt en degelijk is? Dan kies je natuurlijk voor Mercedes Vito lease. Je kunt de prijzen voor het leasen van deze uitstekende bedrijfsauto eenvoudig vergelijken op websites op het internet. Zo kun je de beste deal afsluiten. Je rijdt dan zonder zorgen een aantal jaren rond in jouw eigen degelijke Mercedes Vito. Bereken wel vooraf of je de kosten kunt betalen, want het is financieel gezien zeer ongunstig om een leasecontract tussentijds op te zeggen. Dan betaal je namelijk een flinke boete die soms erg hoog kan oplopen.

Voor meer info : https://www.autoleasenzzp.nl