More ICT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een to-the-point animatievideo maken

Voor een bedrijf is het van belang dat je doelgroep weet waar je als bedrijf voor staat en waarom je doet wat je doet. Een van de betere manieren om dit voor elkaar te krijgen bij de doelgroep, is door het maken van een animatievideo. Hierdoor maak je complexe informatie makkelijker tastbaar en het maakt je boodschap to-the-point. Leg je boodschap uit met verschillende visuals en effecten. Of je het nu wil gebruiken om een beleidsplan toe te lichten of om een lastig proces uit te leggen, een animatievideo werkt.

Een animatievideo laten maken die je binnen één maand in huis hebt

Mocht je een animatievideo laten maken, dan wil je wel dat dat gedaan wordt door een bedrijf met ervaring en expertise. Playforward is een bedrijf die jouw perfecte animatievideo kan maken. Ze plannen stap voor stap het proces en spreken dat met je door. Zo beginnen ze met een brainstormsessie, wat uitgewerkt wordt in een script. Vervolgens wordt er een storyboard ontwikkeld waarna verschillende opnames volgen. Aan de hand van het storyboard en de opnames wordt alles op de juiste manier aan elkaar gemonteerd. Wanneer hij bijna af is, wordt hij een laatste keer beoordeeld, waarbij alle puntjes op de i gezet kunnen worden. Wanneer alles in orde is, heb je een maand later je complete animatievideo! Playforward werkt met concrete deadlines, waardoor het proces dus makkelijk te volgen is. Daarnaast ontvang je een duidelijke prijsopgave aan het begin van het proces, zodat je weet wat je krijgt maar ook voor welk tarief je dit allemaal krijgt.

Verschillende soorten video voor verschillende boodschappen

Wil je 100% impact maken op je doelgroep? Dan is het van groot belang om duidelijk voor ogen te hebben wat het is dat je graag wil vertellen, maar ook hóé je dit wil gaan vertellen. Er zijn namelijk verschillende vormen van animatievideo’s die je bij Playforward kunt laten maken. Denk hierbij aan een uitleganimatie, brand animation of een lijn-animatie. Maar waar je ook voor kiest, bij hen is alles mogelijk! Is deze uitleg zo goed genoeg, of moet ik hier eventjes een uitleganimatie van laten maken?