More ICT
Image default
Energie

LED STRIP VERLICHTING IN HUIS

LED strip verlichting is het creëren van een verlichting in de sector huisontwerp en ook de doe-het-markten. Het is nu haalbaar voor iedereen om geleide strip verlichting op bijna elk oppervlak te plaatsen om verbluffende effecten met minimale kosten voor uw levensstijl te plaatsen.

Als gevolg van technologie zijn led licht strips nu 2 mm dik en eenvoudig toe te passen dankzij de zelfklevende tape. Dit betekent dat u deze overal waar u wenst kan toe te passen. 

Moderne led verlichting producten kunnen worden gekocht in een grote verscheidenheid van kleuren. Ze kunnen worden geprogrammeerd en zijn meestal relatief betaalbaar evenals goedkoop in zijn werking. Zij gebruiken meestal ongeveer 2.4 watt per 500 mm strip. Ze zijn bovendien echt veilig als led verlichting en zijn beschermd met een soort hars. 

LED strips gebruit wordt slechts beperkt door uw creativiteit. Ze kunnen vrijwel overal worden gebruikt. Ze zijn ideaal voor zowel platte verlichting, verhelderende trap randen als het interieur van een auto. Ze kunnen ook worden geplaatst rond de randen van de deurkozijnen, onder keuken kasten enz. 

De lichten produceren een brede 120 graden gloed zonder hotspots of stippen. Het licht van led lampen dat wordt uitgestraald is aanzienlijk duidelijker en natuurlijk in verschijning in vergelijking met licht gemaakt door spaarlampen. Badkamers met led verlichting produceren een warme, ontspannen sfeer en omdat zij volledig waterdichte veiligheid geven is er geen enkele manier van problemen voor de veiligheid. U kunt zelfs een led douchekop kopen.

LED strips presteren het beste in huis met een led dimmer verlenen. U kan deze monteren op de muren. Als ze worden gebruikt samen met de een stuurprogramma (controller) kan u meer dan 2 miljoen kleurencombinaties produceren. 

Er zijn vele voordelen van led strip verlichting over de regelmatige lampen en schijnwerperse. Een schoon, helder, licht wordt uitgestoten zonder UV en nu hebben een geweldige levensduur die kan oplopen tot maximaal 50,000 uur. Ze gebruiken nauwelijks elektrische stroom zo zijn zeer betaalbaar. De aanzienlijke beloningen verbonden met led verlichting is dat ze zeer veelzijdig zijn, milieuvriendelijk en ogen ongelooflijk mooi.

 

Voor meer info : http://www.leds-depot.be/led-strips.html