More ICT
Image default
Zakelijke dienstverlening

Geef bezoekers een veilige opbergplaats met smart lockers

Smart lockers zijn een innovatieve manier om uw bezoekers ruimte te geven om veilig hun spullen op te bergen. Vooral in sportscholen, zwembaden en openbare ruimtes wordt dit door bezoekers erg op prijs gesteld. Zij laten hun spullen in een veilige ruimte achter en lopen niet het risico om sleutels kwijt te raken. Dat is de handigheid van smart lockers die open- en dichtgaan dankzij een slimme elektronische sluiting. Deze elektronische sluiting wordt bijvoorbeeld geopend door middel van een code of een pasje. De mogelijkheden zijn eindeloos en zullen altijd perfect bij uw bedrijfsvoering passen.

Een volledig digitaal systeem voor de elektronische sluiting

Natuurlijk zijn er verschillende manieren om smart lockers te laten installeren. De systemen worden volledig op uw eigen bedrijfsvoering aangepast. Denk bijvoorbeeld aan een compleet web-based systeem waarbij het vergrendelsysteem van de kluisjes volledig digitaal gaat. Hier is dus geen beheerder voor nodig wat ideaal is wanneer u een grote doorstroom heeft van bezoekers, zoals in bijvoorbeeld musea of zwembaden. De bezoeker geeft zelf aan dat zij een kluisje wensen, voeren de benodigde betaling uit en krijgen daarna een kluisje toegewezen. Dit beveiligen zij met een unieke pincode. Na hun bezoek voeren ze de pincode in en hebben zij terug toegang tot hun spullen. Veilig, effectief én efficiënt – dat zijn de oplossing van Eurobox Continental.

Ontdek de pasklare oplossingen voor uw bedrijf

Bij Eurobox Continental bent u verzekerd van een pasklare oplossing voor uw smart lockers. Uw bezoekers maken gebruik van een veilige oplossing om hun spullen op te bergen terwijl u geen omslachtige administratie meer hoeft te voeren. Bekijk de mogelijkheden voor smart lockers op de website of neem contact op. Vertrouw op de snelle service en het professioneel advies van deze expert. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en neem contact op met de opbergspecialisten van Eurobox Continental.

https://eurobox.be/