More ICT
Image default
Aanbiedingen

Data Analist vacatures

Fedrus international Data Business Analist Puurs

vast,

onbepaalde tijd,

voltijds, Invoering ons handelsbedrijf heeft een uitgestrekte nood aan rapporten en analyses om betere inzichten te aanschaffen in onze gevolgen en werking. Gezien de talrijkheid aan producten, business units, landen en bronsystemen is dit vandaag de dag geen sinecure. Om hierin meer klaarheid te brengen, zijn we op zoek naar een ervaren data analist. Kort samengevat is het de taak van it om het datawarehouse te opbouwen, de link te deponeren met de bronsystemen met als ooit doel om de data ter boeteoplegging te stellen aan onze eindgebruikers. Een klein team van business key users bouwt op basis van die data de rapporten en dashboards. Jouw taak is de brugfunctie te zijn tussen deze twee. Jouw functie je vertaalt de rapporteringsnoden van ons handelsbedrijf in een functionele analyse en vormgeving die dan door het technische team als fundament kan gebruikt geworden voor de ontplooixefng ervan. Je documenteert, beheerst en bewaakt ons datamodel.

Je werkt hiervoor nauw tezamen met onze onze enterprise architect je denkt mee over het algemene ontwerp en bouwkunst van de bi omtrek je begeleidt een plan van a tot z ; kleinere projecten kan jij zelf aansturen, voor grotere projecten rapporteer je aan een projectleider.

Je ondersteunt bij het potverteren van complexe rapporten en dashboards je werkt te het it team en rapporteert aan de verantwoordelijke van het applicatie ontwikkelings team. Je hebt de ambitie om bi projecten end-to-end uit te werken. Dit omvat het afwegen van de plan methode en programma, alsook het afwegen van de bouwkunst en vormgeving van de uitkomst, dit in nauwe samenwerkingsverband met je collega’s.

Jouw profiel je hebt tenminste een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring ; je hebt bij trek 3 jaar relevante werkervaring in een gelijkaardige rol.

Je bent vertrouwd met de algemene opzet en mechaniek van een bi omtrek, jouw kennis van/ervaring met qlikview en sap is een sterk pluspunt ; je bent een enthousiaste en communicatieve teamspeler met een hands-on insteek ; je houdt ervan om de dingen analytisch en procesmatig te toenaderen ; jouw leergierigheid, systematisch werken, jouw kritische instelling, jouw accurate & gestructureerde methode van denken en handelen schetsen volmaakt jouw talenten ; je hebt ervaring in het end-to-end uitrekenen van een bi plan je spreekt en schrijft vlot nederlands en engels. Kennis van franse taal is een pluspunt.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamische, internationale en snelgroeiende menigte met een open en familiale werksfeer en korte beslissingslijnen. Je krijgt een interessante job met veel variatie omringd door collega’s die jou in een open en aangename sfeer zal helpen om je job op een professionele methode in te vullen. Een verbintenis van onbepaalde duur met een doorgedreven interne opleiding. Je mag beschut plaats voor persoonlijke groei en ondernemerschap verwachten. Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning aanvullende met extralegale voordelen en 12 extra verloftijd ( adv ) dagen daarboven de wettelijke verlofdagen. Je vaste werk is op onze hoofdzetel in puurs, maar je bent flexibel en kan ook regelmatig pendelen naar onze andere vestigingen in belgië.

Sporadische verplaats je je naar een uitlandig kolonie ( in west-europa ) het handelsbedrijf is gesitueerd in het industrieterrein “pullaar” en is vlot bereikbaar via a12 of n16.

vacatures

https://www.vindazo.be/keywords/data-analist.html