More ICT
Image default
Woning en Tuin

In een mum van tijd je rioolprobleem kwijt

Rioolproblemen kunnen je dag aardig verpesten. Je kunt bijvoorbeeld je eigen douche niet meer gebruiken of je klanten kunnen niet meer naar de wc. Zo zijn er nog veel meer rioolproblemen waar mensen in België dagelijks mee te maken krijgen. Gelukkig staan de professionals van Rioolprobleemkwijt voor ze klaar! Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder over de verschillende diensten van deze vakmannen!

Rioolinspectie

Verwacht je rioolproblemen te hebben maar weet je niet zeker waar deze problemen zich bevinden? Dan is een rioolinspectie een goede oplossing. Jouw lokale vakman komt dan een inspectie uitvoeren door middel van een camera. Hij kan hiermee je gehele riool onderzoeken en zal de problemen zeker aan het licht kunnen brengen. Wanneer hij deze problemen heeft ontdekt zal hij met je bespreken hoe dit opgelost kan worden. Hierbij geeft hij ook altijd het kostenplaatje. Je weet dus van te voren wat je moet betalen voor zijn diensten. 

Afvoer ontstoppen

Heb je een verstopte afvoer in je badkamer, keuken of op een andere plek en krijg je deze zelf niet ontstopt? Dan is het slim om een professional in te schakelen die jouw afvoer professioneel kan ontstoppen. De vakmannen van Rioolprobleemkwijt beschikken over een ontstoppingsveer en een frees waar ze al jaren ervaring mee hebben. Ze kunnen hierdoor iedere verstopping oplossen zonder schade aan te brengen aan je riolering. Vervolgens geven ze je ook nog eens tips om een verstopping in de toekomst te voorkomen. 

Riolering aanleggen

Ben je aan het verbouwen, aanbouwen of bouwen? Dan kunnen een rioolspecialist ook van pas komen. Bij deze handelingen moet er namelijk vaak een stuk nieuwe riolering aangelegd worden. Jouw lokale vakman heeft hier al jaren ervaring mee en kan dit dus ook als geen ander. Hij legt de riolering tevens op zo’n manier aan dat de kans op verstoppingen en andere problemen in de toekomst zo klein mogelijk is. 

https://rioolprobleemkwijt.be/riooldiensten/