More ICT
Image default
Aanbiedingen

Verlichting van LED onder de veranda? Energiezuinig

Wilt u graag verlichting van LED kopen voor onder de veranda? Bij Ledlogic vindt u een ruim assortiment LED-verlichting voor onder de veranda, carport of terrasoverkapping. Een veranda aan een woning zorgt niet alleen voor meer wooncomfort, maar zorgt ook voor een behoorlijke waardevermeerdering van het pand zelf.

Daarnaast doet een veranda natuurlijk niet alleen dienst als gezellige zitplaats, maar heeft deze ook een praktische functie. Het geeft ons de mogelijkheid om bijvoorbeeld tuinstoelen en kussens droog op te kunnen slaan. Goede verlichting van LED onder de veranda is daarom van groot belang. Het vergroot de veiligheid in en om de overkapping en het laat de charme van de veranda zien als het buiten donker is. LED onder de veranda als verlichting is daarom leverbaar in diverse varianten.

spots in overkapping

LED veranda verlichting als opbouwspots is prachtig als u de verlichting graag iets meer aanwezig wilt laten zijn onder de overkapping. De mooi afgewerkte omranding zorgt voor een exclusieve uitstraling aan zowel het plafond als de wanden van de terrasoverkapping. Uiteraard is ook deze LED veranda verlichting leverbaar in een dimbare en waterdichte variant zodat u verzekerd bent van een lange levensduur en een veilig gebruik.

Kiest u liever voor geïntegreerde LED veranda verlichting? Dan zijn inbouwspots een goede keuze. De armaturen van deze verlichting vallen weg in de wand of het plafond van de veranda waardoor er een speels effect ontstaat. Met LED inbouwspots voor de veranda kunt u zowel functionele als sfeervolle verlichting creëren. Welke LED veranda lampen u ook kiest, in onze webshop vindt u altijd het meest ruime en voordelige aanbod.

Zelf LED-verlichting aanbrengen onder de overkapping of veranda

Zelf LED-lampen installeren onder de veranda is niet moeilijk. Uiteraard is het wel verstandig om voor de aanschaf van opbouw of inbouw spots een goed lichtplan te maken. Zo kunt u bepalen welk type verlichting u graag wilt, maar ook op welke plaats deze het beste aangebracht kan worden. Het is aannemelijk dat u boven de eettafel meer lichtpunten aanbrengt dan in de hoeken van de overkapping. Met een goed lichtplan weet u niet alleen zeker dat u voldoende LED veranda verlichting aanschaft, maar kunt u van tevoren ook bepalen welke LED-lampen daar het beste bij passen.

 

https://www.hamulight.com/nl/veranda-verlichting